Klantenbeoordelingen

 • hoofdkussen

  ondanks vakantie heel vlotte levering zeer tevreden
  12-7-2015
 • Outlet Boxspring

  Heb bij Wiel Peute showroommodel boxspring gekocht met een fikse korting, en ben bijzonder tevreden van het vriendelijke contact en de hulp met kennis van zaken. Ben zelf van Antwerpen, maar als ik nog iets nodig heb ga ik hier terug horen!
  11-2-2015
 • Matras Geltex inside Contour 4

  De matras is gisteren geleverd, alles prima verlopen en vriendelijke en behulpzame chauffeur. Heb vannacht al prima geslapen! Bedankt voor de goede service.
  9-1-2015
 • Cinderella dekbedovertrek

  duidelijke bestel procedure een snelle levering en een scherpe prijs fijne persoonlijke communicatie mogelijkheid voor online betalen zou handig zijn
  23-2-2014
 • Cassenz Comfort 90 dekbed

  Alles prima in orde; scherpe prijzen, uitgebreid assortiment, snelle levering en zeer correcte correspondentie. Kortom; een echte aanrader! Kom hier zeker terug als ik weer iets nodig heb!
  20-2-2014
 • Dekbed Nordic 90% ganzendons 4 seizoenen

  Ik was al 2 weken op zoek naar een nieuw dekbed van dons, maar overal waar ik keek was ik meer dan 300 euro kwijt voor een dekbed welke aan mijn eisen voldeed. Totdat ik hier terecht kwam. Het dekbed leek op het eerste gezicht te mooi om waar te zijn en daardoor vertrouwde ik het eerst ook niet. Nadat ik donderdagmiddag had gebeld met enkele vragen over het dekbed, kreeg ik Frans aan de telefoon welke mij zeer klantvriendelijk te woord stond. Naar aanleiding van dat telefoongesprek heeft hij mijn vertrouwen gewonnen en heb ik nog diezelfde middag het dekbed besteld. Deze was 2 dagen later op zaterdag al binnen. Hij heeft mij zelfs die zaterdag nog persoonlijk benaderd via email of het dekbed goed en wel was aangekomen bij mij, naar aanleiding dat Frans mijn pakket heeft gevolgd via track & trace. Zeer netjes, zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Kort gezegd: "Super snelle en super goede service. Ik ben zeer blij met deze aankoop".
  17-11-2013
 • Cinderella Dekbedovertrekken

  Ik kan hier heel kort over zijn: -Lage Prijs -Snelle levering -Goede kwaliteit -Goede correspondentie.
  1-11-2013
 • Cinderella dekbedovertrek

  Via het internet was ik op zoek naar een mooi dekbedovertrek. Zo kwam ik bij Wiel Peute terecht. Ik heb hier een dekbedovertrek gekocht naar mijn wens en vond de benadering via de mail aardig en persoonlijk en de levering was de volgende dag.
  17-10-2013
 • Cinderella dekbedovertrekken

  Goede levering. En een persoonlijke benadering ! Ik werd op de hoogte gehouden van de levering. Een fijn persoonlijk contact en een goede prijs.
  11-10-2013
 • Silvana support kussen

  Snelle en goede verzorging van bestelling, scherpe prijs,
  2-8-2013
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *